I lager.

WellAware EKO Havtorn 200 g

159 kr


WellAware® Havtorn innehåller en stor mängd vitaminer, mineraler och andra näringsämnen. Ämnen som fungerar både stärkande och förebyggande i en rad livsviktiga kroppsliga funktioner. Bland annat ämnen som, förutom att de skyddar mot oxidativ stress på cellerna också kan minska tarmens upptag av kolesterol.

Förutom de väldigt potenta antioxidanterna C-Vitamin ?-Karoten och E-Vitamin så innehåller WellAware® Havtornspulver även den essentiella fettsyran Omega-6 som är livsviktig att få i sig då kroppen inte kan producera den på egen hand, samt Omega-7 som har den gynnsamma egenskapen att upprätthålla funktionen i kroppens cellmembran, vävnader och slemhinnor.

Med åldern så försämras produktionen av Omega-7 i kroppen och den kan då behöva intas i större mängd. För att frisätta dessa fettsyror, karotener och växtsteroler från havtornens näringsrika kärnor så mals havtornen direkt här hos oss på WellAware® Medvetet, ekologiskt och alltid av högsta kvalitet. WellAware®, ett varumärke för den medvetna människan


Dosering
10 g / dag

Innehåll

Ingredienser 100% grovmalda havtornsbär (Hippohaë rhamnoides L.)
Ursprung: Kina

Innehåll och andel rekommenderat intag (% av RI) i dagsdosen:

 Vitamin E 2,4mg 27% av RI
 Omega-3 23mg (?-linolensyra ALA) 
 Omega-6 45mg (Linolsyra) 
 Omega-7 405mg (Vaccensyra, Palmitoleinsyra) 
 Omega-9 636mg (Oljesyra) 
 Kostfiber 28,8mg 


Referensintag för genoimsnittlig vuxen (8400 KJ / 2000 kcal).

Överdosera inte den dagliga dosen.
Förvara utom räckhåll för små barn.