WellAware - Online Shop

Lediga tjänster

 

Health nutrition assistent


Arbetsgivare WellAware AB, som är del av Back on Track koncernen

Besöksadress Sofielundsgatan 5 A

753 23 UPPSALA

Tel vxl 018-590555, Fax 018-590556

mikael.nordlund@backontrack.com

www.backontrack.com

 

 

Platsbeskrivning

Vi har huvudkontor i Uppsala och lager i Ulricehamn. I Uppsala har vi administrativt kontor med ekonomifunktion, ordermottagning, försäljning samt packning av en del livsmedel. Vi har dotterbolag i 9 länder.

Tjänsten är placerad på huvudkontoret i Uppsala.

 

Företagsbeskrivning

WellAware har vunnit Scandinavian Natural and Organic Award 2 år i rad med vår nya Chia dryck och med våra glutenfria och laktosfria Bars. WellAware har många fler strängar på lyran och vi har allt för många produkter som står i kö för att vi skall få dem till marknaden i rimlig tid. Vi har fokus på det som är något speciellt, oftast att det är hälsosamt, glutenfritt eller att det är en del av en kommande hälsotrend. Vi är helt enkelt för få medarbetare så nu måste vi bli flera som älskar att upptäcka vad världen har att ge beträffande innovationer på nutritionssidan. Vill du vara med i teamet?

 

Back on Track koncernen som sådant är under stark tillväxt. Back on Track AB är världskänt för sitt keramiska tyg och säkerhetshjälmar. Vi är välkända bland häst och hundfolk men vår största kundgrupp är ändå människa. Vår huvudprodukt är ett keramiskt tyg som reflekterar infraröd värme som har god effekt vid ledbesvär. Det har även Nypon via en antiinflammatorisk komponent, så det finns en bra synergi för att få våra leder att må bra. Vi började ”nutritionsresan” med nyponpulvret och har nu byggt på med andra produkter och utvecklat detta till ett eget bolag inom koncernen. Vi satsar således för fullt för att ta WellAware® till ett lika känt varumärke som Back on Track®, vill du vara med om att lyckas?

 

Beskrivning av arbetsuppgifter

Vi kan sammanfatta dina arbetsuppgifter med de tre orden; Go To Market.

Du skall hjälpa till att ta nya produkter ifrån upptäckt fram tills de är försäljningsklara. Låt mig förklara via ett exempel; vi har identifierat en attraktiv produkt ifrån en utländsk tillverkare. Inledningsfasen är ofta prover och förfrågan om några förändringar av produkten. Parallellt påbörjas en koll av konkurrenter och vilken prisnivå vi bör ligga på. Därefter förpackningsarbetet och framtagande av texten till förpackningen och ev översättningar. 

Man kollar regelverk och hur många språk det skall vara på etiketten. Produkttext skall formuleras med USPar. Produktblad till säljarna och sedan börjar arbetet med att fundera på lanseringen och slutgiltiga prissättning jämfört med konkurrenter. Du håller i kontakt med vårt sociala media team och kontaktar likaså landschefer och säljare så de vet när vi själva skall lansera, alternativt via de stora kedjorna i dagligvaruhandeln ICA och COOP.

Designern och andra hjälper dig men du håller i projektet så att vi inte tappar tidsperspektivet och de nödvändiga prioriteringarna för att hålla deadline inför lanseringen. Vilka ”claim” kan vi enligt EU göra på förpackningen. Är vår produkt, förpackning och budskap tillräcklig unika? Kunderna finns både här i Sverige och internationellt, där du arbetar via våra dotterbolag.

 

Du blir assistent till vår VD för WellAware AB. En viktig del är demo i butik och även mässor, där din serviceanda är fundamentet till framgång. Du skall vara en viktig kugge för denna relativt nya gren inom vårt företag. Du skall ha erfarenhet ifrån livsmedels- eller hälsobranschen. Vi vill verkligen anställa en djupt engagerad medarbetare som tar ansvar för sin arbetsuppgift.

 

Beskrivning av kvalifikationer vi söker;

·      

·     Initiativrik med en inre drivkraft att uträtta saker

·     Fokuserad på att få saker slutförda

·     Förmåga att fatta beslut så att ditt arbete inte stannar upp

·     Resultat orienterad

·     Tar egna initiativ

·     Skapar energi i din omgivning

·     Kommunikativ

·     Kundfokus

·     Ärlig, lojal och innehar integritet

 

 

Välkommen i teamet om beskrivningen passar in på dig.

 

 

Varaktighet Tillsvidareanställning

Tillträde Snarast

Arbetstid/Varaktighet Heltid

Lön Fast lön.

Övrigt om ansökan Skicka in din ansökan till följande e-post adress: mikael.nordlund@backontrack.com eller skriftliga ansökan ställd till adress som ovan. Vi önskar svar med ungefärligt löneanspråk.