Skönhet kommer från insidan


Vi på WellAware anser att ett fint yttre börjar med ett hälsosamt inre och att vår hy, hår och naglar påverkas mycket av vad vi äter. Kollagen är ett protein som utgör ungefär en tredjedel av kroppens protein och är en strukturell komponent i all bindväv, så som leder, ligament, brosk, hår och hud. Miljöföroreningar, åldrande och skadliga ultravioletta strålar kan skada kollagenfibrer, begränsa hyaluronsyraproduktionen och minska vattenhalten i huden. Vid stigande ålder kan därför ett tillskott av kollagen vara bra för de som vill bibehålla en finare hy, starkare hår, naglar men även rörlighet i muskler och leder. 

Kollagen, peptan har visat sig ha många positiva hälsoeffekter. En daglig dos av Peptan kan öka inte bara hudens kollagentäthet, men också dess fuktnivåer, samtidigt som de minskar bildning av rynkor. Kollagen har även visat sig bidra till en bättre ben- och ledhälsa. I en studie där man undersökt kollagenets effekt hos patienter med knäledsproblem minskade deras värk med 32 %. Förutom att bibehålla en fin hy, hår, naglar och en god ben- och ledhälsa har kollagen även visat sig förebygga idrottsskador vid hård träning.
Nöjda Kunder

Tiffany

"Jag tillsätter kollagen då jag anser att det ger kroppen de ultimata byggstenarna för att återhämta sig, bygga upp hud och hår samt leder och ligament. Jag har det i mitt kaffe varje morgon då det inte smakar något, super lätt".

Lina

"Jag tycker om WellAwares Collagen Beauty väldigt mycket eftersom jag upplever att det är bra för min hälsa, både inre och yttre .  Det är också väldigt enkelt att använda, jag brukar blanda det med vatten varje kväll eller ha i det i mina smoothies".


NON-GMO

PALE-KETO FRIENDLY

GRÄSBETANDE KOR

.

GLUTENFRI


90%

Protein

0g

Kolhydrater

0g

Socker

20.6g

Glycin


www.wellaware.se