Collagen Drink

WellAware C/O Alexandra Nilsson är en unik produktserie framtagen av WellAware och Alexandra Nilsson och är en serie för dig som vill bibehålla en fin hy, hår och naglar. Produktserien innehåller hydrolyserat kollagen (porcine), kondroitin, biotin, pantotensyra, c-vitamin och Q10. Dessa näringsämnen är idag vanligt att använda inom skönhet och kosmetik, samt som tillskott för att stimulera hårväxt, bibehålla en fin hy och naglar. Serien består utav de tre smakerna apelsin, vilda bär och tropisk frukt. Tack vare dessa smaker har vi nu en unik kollagenprodukt på marknaden som inte bara uppskattas på grund av sitt näringsinnehåll utan även för sin goda smak.

Få en ungdomlig hy med kollagen

Kollagen är ett naturligt bindvävsprotein som finns i våra ben, hud, senor, blodkärlsväggar och i hår och naglar. Kollagen utgör nästan 30% utav kroppens protein och är livsnödvändigt för dessa vävnader. Vid 30-årsåldern minskar kroppens egen produktion av kollagen. Det är en av anledningarna till att elasticiteten i huden minskar och att rynkor och ledvärk kommer smygande med åldern. Miljöföroreningar och UV-ljus ifrån solen är ytterligare två faktorer som påverkar kroppens kollagenhalt i huden.

För att bibehålla en fin hy, bra hårkvalitet och naglar har det blivit populärt att komplettera kosten med extra kollagen. Ett tillskott av kollagen har i vetenskapliga studier bland annat visat sig kunna förebygga rynkbildning, förbättra hudstrukturen och hudens täthet, vilket ger en fast och mindre slapp hud samt förbättrar fuktbalansen i huden.  I dessa produkter har vi även tillsatt Q10, kondroitin, biotin, pantotensyra och c-vitamin som också bibehåller en fin hy, bra hårkvalitet och naglar. C-vitamin har visat sig stimulera kroppens kollagenproduktion och har därför en viktig funktion vid uppbyggnaden av kollagen.

Berry

Kollagenpulver med smak av           vilda bär. 

Orange

Kollagenpulver med smak av    apelsin. 

Tropical

Kollagenpulver med smak av       tropisk frukt.

Vad är Collagen? 

www.wellaware.se